Both en De Bruijn Hexagon
Both en De Bruijn Icon

(Team)coaching met paarden

DOOR: Dick Both

13 mei 2023

Werken aan je eigen ontwikkeling als leider of de ontwikkeling van je (management)team: wie wil dat niet? En wat is er mooier dan in de buitenlucht aan het werk te gaan met een paard onder leiding van een opgeleide en gecertificeerde coach? Dick heeft de afgelopen jaren zowel een post-HBO-opleiding coaching met paarden als een opleiding voor teamcoaching met paarden gevolgd en afgerond. Inmiddels hebben heel wat leidinggevenden ervaring opgedaan met deze fantastische manier van leren en ontwikkelen.

De officiƫle term voor deze vorm van coaching is Equine Assisted Coaching (EAC). Gecombineerd met diverse coachingsmethodieken (waaronder ACT) bieden we deze aanvullende werkwijze, naast de (team)coachingsopdrachten die we al uitvoerden. We gaan graag met je in gesprek over een maatwerkoplossing die aansluit bij je (leer)behoeften en mogelijkheden. Deze vorm van coaching bieden we aan het in prachtige Binnenveld, het beschermde natuurgebied tussen Veenendaal en Ede.

In de paardencoaching wordt met een paard gewerkt vanaf de grond. Er wordt dus niet op het paard gereden. Ervaring met paarden is ook niet nodig. We hoeven het paard niets te leren, we willen zelf ontwikkelen. En het paard blijkt uitstekend in staat om ons daarin te helpen. Vooral door heel veel te spiegelen! Nieuwsgierig? Kom eens ervaren! Alleen of met enkele naaste collega’s met wie je intensief samenwerkt. Het wordt een betekenisvolle ervaring!

Delen

Both en De Bruijn Beeldmerk
Both en De Bruijn