Both en De Bruijn Hexagon
Both en De Bruijn Icon

Stichting Reformatorisch Speciaal onderwijs Randstad zoekt leidinggevenden

DOOR: Alex de Bruijn

13 juni 2020

Op twee van de scholen die vallen onder de Stichting Reformatorisch Speciaal onderwijs Randstad is er plaats voor een betrokken en enthousiaste team- of schoolleider. Het gaat om V(S)O De Rank te Barendrecht en V(S)O Samuëlschool te Gouda. Daarnaast zoekt de Stichting voor een aantal dagen per week een directeur-bestuurder (combinatiefunctie met schoolleiderschap op De Rank) die samen met een collega directeur-bestuurder leiding geeft aan de scholen van Stichting Reformatorisch Speciaal onderwijs Randstad.

Ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan? Misschien is een functie als leidinggevende binnen de Stichting Reformatorisch Speciaal onderwijs Randstad dan iets voor jou!

Je bent van harte welkom op onze informatieavond op D.V. 30 september 2020. Enkele dagen na de informatieavond start de sollicitatieprocedure om te komen tot het benoemen van een nieuwe team- of schoolleider al dan niet in combinatie met de functie van directeur-bestuurder.

We nodigen je uit -geheel vrijblijvend- kennis te maken met de Stichting Reformatorisch Speciaal onderwijs Randstad en onze scholen in Barendrecht en Gouda:
* Laat je informeren over onze drijfveren en bedoeling;
* Maak kennis met Stichting Reformatorisch Speciaal onderwijs Randstad en een aantal van haar medewerkers;
* Ontmoet enkele leidinggevenden en teamleden van de scholen die je vol enthousiasme vertellen over hun werk;
* Stel al je vragen en vorm een goed beeld van de vacatures en scholen.

Datum: 30 september 2020
Tijd: 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)
Locatie: De Rank, Dorpsstraat-Oost 3a te Barendrecht

Als je van plan bent te komen, wil je je dan aanmelden bij Helene Kasbergen: [email protected]

Ben je op 30 september verhinderd, maar wel geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met de directeur-bestuurder, Marco Aarnoudse, voor een informeel bezoek aan (één van) de scholen. Dat kan telefonisch via het nummer 06-24247520 of schriftelijk via het e-mailadres [email protected]

Kijk voor informatie over de functies, de bijbehorende profielschetsen en de informatieavond op de website van de Stichting: https://sorandstad.nl/vacatures

Delen

Both en De Bruijn Beeldmerk