Both en De Bruijn Hexagon
Both en De Bruijn Icon

Leiderschapsevent ‘We gaan ervoor!’

Aan het werk met onze collectieve ambitie

Vrijdag 17 maart 2023
14.30u-20.00u
AFAS Theater Leusden

Met medewerking van prof. Mathieu Weggeman, Herman Zondag, Dick Both en Alex de Bruijn

Ter gelegenheid van het nieuwe boek We gaan ervoor! – Samen bouwen aan een collectieve ambitie nodigen we je van harte uit voor dit leiderschapsevent met veel ruimte voor ontmoeting, kennisuitwisseling en inspiratie!

Leidinggeven vanuit Rijnlandse principes vereist een richtinggevende en levende collectieve ambitie. Samen staan en gaan voor de bedoeling van de organisatie geeft richting, betekenis en energie, zowel in de organisatie als daarbuiten.

Wat is jouw collectieve ambitie?

We ontmoeten je graag op 17 maart in Leusden en zijn benieuwd naar je ervaringen. En natuurlijk naar de collectieve ambitie van je organisatie! Stuur deze in en maak kans op de ‘Beste collectieve ambitie-bokaal’ die tijdens het event wordt uitgereikt door de jury.

Locatie

AFAS Theater
Inspiratielaan 3
3833 AV Leusden

In de parkeergarage onder het AFAS Theater is voldoende parkeergelegenheid inclusief 48 invalidenplaatsen en 100 laadplekken. Klik hier voor de route.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk tot 3 maart 2023. De kosten bedragen € 175,-. Dit bedrag is inclusief het boek We gaan ervoor! – Samen bouwen aan een collectieve ambitie, alle consumpties en een afsluitend diner in het restaurant van het AFAS Theater.

  • Persoonlijke gegevens

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Adresgegevens (voor facturatie)

  • Organisatie

  • Bevestiging

  • Na het invullen van dit aanmeldingsformulier ontvangt u een factuur. Na betaling is uw aanmelding definitief.
Both en De Bruijn